Over ons

Vault is gevestigd in het Noorden van het land. Vanuit hier willen wij u bedienen met ons grote online assortiment high-end horloges.

Sinds 2014 handelen wij in diverse producten uit de juweliersbranche. Als eigenaar van dit bedrijf heb ik de opleiding Juwelier – Ondernemer aan de Vakschool in Schoonhoven gevolgd. Vanuit deze opleiding kan ik u met een gedegen vakkennis het fijne vertellen over de producten die we verkopen. Door mijn voorliefde voor horloges ben ik een aantal jaar geleden begonnen met het inkopen en verkopen hiervan. Ik vertel de klanten graag over de geschiedenis van het desbetreffende horlogemerk en de kunst van het vervaardigen van de onderdelen van het mechanische uurwerk. Deze passie, in de vorm van een verhaal, geef ik mijn klanten graag mee. Dit resulteert in een betrouwbare verkoop en een respectvolle samenwerking. Met deze ervaring heb ik een aantal jaar geleden besloten de stap te maken horloges te gaan verkopen. En nu, na zes jaar, maakt Vault de opstap naar online verkoop. We hebben zin in dit avontuur.

Onze horloges zijn stuk voor stuk met de hand onderzocht door vakspecialisten in de uurwerktechniek. Elk horloge wordt ook nagekeken op originaliteit door het checken van eventuele documenten. Daarbij moet de techniek goed zijn. Zo kunnen wij garanderen dat wat wij aanbieden ook daadwerkelijk is wat u zoekt. Mochten er in de toekomst mechanische problemen zijn met uw horloge, dan kunt u deze tot een jaar na aankoop kosteloos naar ons terugsturen. Deze zullen wij geheel onder onze garantie repareren, zodat u weer zonder problemen kunt genieten van uw horloge.

Raoul de Groot

Ons bedrijf Vault Watches is opgezet in 2014 door Raoul, van origine afkomstig uit Sri-Lanka, geadopteerd door Nederlandse ouders. Opgegroeid in een groot gezin met nog 5 broertjes en zusjes leerde hij al vroeg om niet snel op te geven. Door zijn handelsvernuftigheid kwam hij terecht in de Juweliersbranche en besloot hier een opleiding voor te gaan volgen aan de Vakschool in Schoonhoven. Een groot aantal gerenommeerde juweliers in Nederland volgden dezelfde studie waardoor hij wist dat dit is wat hij wilde. De opleiding en de nodige werkervaring bij diverse juweliers heeft hem gebracht waar hij nu staat en sindsdien heeft hij zich elke dag bezig gehouden met het bedienen van klanten binnen de juweliersbranche. De start van onze online horloge webshop was een lang gekoesterde droom. We zijn net gestart maar: The sky is the limit!

Reviews van onze klanten

I just found the webshop Vault Watches by Instagram, after a DM & call I was convinced about the watch. And I wired the money, after 4 days I received my watch in perfect conditions. All was perfect. Happy with my new Rolex! Thankyou Raoul, Best Regards & Good luck with the business!
Mervin
Zeer vriendelijk, Communicatie top, Goede afhandeling en tot de volgende keer!
Gerard
Ik wou niet wachten op een wachtlijst. Na enig overwegen besloten om online te zoeken. Via via hoorde ik van Vault. Groot aanbod! Besteld, en erg content met mijn nieuwe Datejust! Inmiddels begonnen met sparen voor mijn vriendin haar verjaardagscadeau. Dank Vault Watches, Goede en snelle service!
Tobias
Winkelwagen